tisdag 14 juni 2011

Team Falu RS

Härlig terminsavslutning
Ikväll hade vi avslutning för första terminen i Team Falu RS - ett talangprojekt som bestått av träningar, föreläsningar och coachning av unga tävlingsryttare. Vi har hittat ett system i klubben där äldre tävlingsryttare hjälper de unga på väg upp i karriären. Vi vill samtidigt bygga en klubbgemenskap, där alla ska känna sig välkomna till vår förening. Det var som sagt första terminen och ikväll fick deltagarna, ett 20-tal unga ryttare utvärdera och sätta sina betyg på upplägget. Det blev idel lovord och vissa saker som vi kan förbättra till fortsättningen när vi drar igång under hösten igen. Efter utvärderingen hade vi en trevlig stund tillsammans och åt smörgåstårta.
Vi är så stolta över våra ungdomar i klubben och för ett år sedan satt vi och funderade på hur vi skulle attrahera och få in flera unga i klubben. Nu ett år senare kan vi säga; YES, vi lyckades hitta ett koncept som funkade. Tack till alla våra fina tävlingsryttare, tack till coacherna som bidrar med sin kunskap och inte minst tack till Idrottslyftet som trodde på vårt projekt!!


Trevlig terminsavslutning på vår talangsatsning - Team Falu RS.

Här sitter ett gäng coacher och myser, Annica Norén, Marie Persson, Fia Alexandersson och Gabriella Erikpers. Stöttande föräldrar behövs också, mamma Fahlberg är också med (skymd).

Våra fina tävlingsryttare - som vi är så stolta över.


Mamma Maria Leksell fyller i papper.

Några av våra dressyrtjejer i samspråk. Rebecca Mård-Sundström och Paula Jonsson.

Klubbgemenskap - det gillar vi. Härligt att se Isabella Bennstedt och Sofie Fahlberg.

Vi har kul på våra träffar.

Två som kämpar med utvärderingen (och inte vill vara med på bild), Emma Nilsson och Joanna Barck.

Två systrar - Nora och Madicken Leksell som varit med i Team Falu RS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar