söndag 12 juni 2011

Pingstafton

Lagseger i division III och kubbspel
Dagen började som den senaste veckan gjort, med strålande solsken. Men fram på eftermiddagen började det mullra. Kung Tor brakade loss och det hällregnade. Jag kan säga att jag var inte ledsen. Tvärtom. Gräsmattan som börjat bli gul, kan kanske bli grön till midsommar igen. Regnet var ytterst välbehövligt och det gör heller inget om det blir litet svalare ute.
Under dagen fick jag rapporter från Säter där finalen i division III i hoppning avgjordes. Vi hade ett lag med och de lyckades leverera under den press det innebär att rida i lag och att leda inför sista omgången. De vann dubbelt, både omgången och serien så stort GRATTIS till Sara Sundstedt, Sofia Berglund, Linnéa Boberg och Ida Forsell. Grattis även till tränare, lagledare och coacher Fia Alexandersson, Marie Persson och Eva Österlund. Utan er hade detta inte varit möjligt.
Framåt kvällen sken det upp igen och det blev en härlig utesittarkväll som avslutades med kubbspel på gräsmattan.

Hade tyvärr ingen bild på hopplaget som vann i Säter. Men hittade en gammal bild på den största stjärnan vi har i Sverige just nu i hoppning, Rolf-Göran Bengtsson. Här från en presskonferens i Globen. Grattis hopplaget; sikta mot stjärnorna!
Här är det tävling på största allvar. Kubbturnering på Galgberget.


Kast med pinne!

och kast tillbaka.

Christoffer är nöjd med spelet.

Fast här sitter vinnaren!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar