fredag 3 juni 2011

Ia-träning på Sveden

Klämfredag med träning
Har haft flexledigt idag och solen har gjort oss sällskap hela dagen. Dagen började med att Alexandra hörde av sig och frågade om jag ville följa med till stallet. Sagt och gjort, på med kläderna och iväg. Efter det for jag in till stan igen och köpte lunch till Maria "Ia" Eriksson från Edsbyn som har träningar hos oss på Sveden. Det är verkligen super att ha tillgång till en sån bra tränare som kommer regelbundet. Trots att hennes egen häst, Galliano, tävlades i Young Rider-SM på Strömsholm idag, med en annan ryttare, så kom hon till oss och hade träning.

Bra tränare i klubben
Och alla är så glada när de ridit för henne. Hon har förmågan att lyfta varje individ från den nivå de befinner sig. Hon ska ha ett läger hos oss i sommar, sen väntar vi på att få hennes tider för hösten, då hon lovat återkomma.
Och våra egna tränare i klubben, Annika Gren och Annica Norén gör också ett jättebra jobb. Faktum är att vi ser ett lyft i år både i dressyr och hoppning.

Falu-kalas, Rix-FM-festival, Rockstad Falun, Innebandy-Cup, Stora Daldansen.....
Ikväll är det Falukalaset här i stan, mycket bra artister kommer till Rix-FM-festivalen, sen Rockstad Falun på Lugnet. Den här helgen händer det mesta i Falun.


Uppsittning för dagens första ridtur i det vackra vädret. Ben Hur står snällt när matte hoppar upp.

Redo, Alex rider och Christoffer cyklar utmed de fina ridvägarna i skog och mark.

Värlens bästa "Ia" (Maria Eriksson) från Edsbyn har träning på Sveden. Här är det Eva Österlund som trimmar formen på Maya.

Kämpa på i värmen!

Superbra att ha tillgång till en sån bra tränare i vår klubb.


Eva är så varm efter träningen, tacka för det när det var 25 grader varmt ute. Ia äter lunch och laddar för nästa ekipage,


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar