måndag 21 april 2014

Tävling i Gagnef

Annandag påsk
Klockan stod på 6 i morse. Okristligt för att vara helgdag. Men vid 7 anlände jag till stallet för att hämta upp Symphonie med team för att åka på hans andra tävling någonsin, Gagnef var målet för dagen. Ni har väl hört talas om "Gangnef Style", skämt åsido. Väl framme tog vi oss till sekretariatet. Det var kort om tid mellan starterna. Tror sekretariatet lagt starttiderna väl optimistiskt, med 6 minuter mellan varje ekipage. Kanske Gangnef Style, vem vet.
Nåväl Symphonie tittade väldigt när vi lastade ur. Han var lite på sin vakt. Det var en hingst på framridningen som lät väldigt och näst intill skrämde livet ur honom. Men väl inne i ridhuset vara det en fröjd att se honom. Så cool, lyssnade uppmärksamt och gjorde i princip ett felfritt program. En något sen galoppfattning, enda missen, men den straffade domaren väldigt hårt och hon fick en tvåa på den. Dressyr är en bedömningssport och det är bara att gå vidare. Alexandra var så otroligt nöjd med programmet, och det är huvudsaken.
Hem och på kvällskvisten blev det årets första grillning på Svavelstigen i det helt  underbara vädret.
Det blir garanterat en tidig kväll, men jag har tur att få sovmorgon imorgon, har en extra semesterdag för att förlänga helgen litet till.

Dags att klä på tävlingsutstyrseln inför dagens start.

Mycket att titta på för en grön tävlingshäst som skulle göra sin andra start.

Han har en härlig attityd och gör alltid sitt bästa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar