lördag 12 april 2014

SM-GULD

Heja IBF Falun
Fantastiskt, har följt SM-finalen i innebandy idag på TV4, där regerande mästarna IBF Falun var i final mot Storvreta. Usch, vilken gastkramande final det blev. Falun ledde med 4-1 efter period 2, och jag trodde att allt redan var klart. Men i innebandy händer allt så snabbt och i tredje perioden hämtade Storvreta ikapp allt. Och tog ledningen, men Falun kvitterade i slutminuten genom att ta ut målvakten. Shit, det blev förlängning.... Så nervöst.... länge, ända tills Alexander Galante Carlström, Faluns stora stjärna, fick avgöra genom att få till ett riktigt fint avslut. 7-6 till IBF Falun. Ja, herregud. Så välförtjänt!!!!
Hann innan matchen med två varv runt Stångtjärn, stallvända, handla och lite så. Nu står matlagning på agendan.