söndag 5 maj 2013

Bruce Springsteen i Friends arena

Vilken superstar han är
Igår blev det en heldag i Bruce anda i Stockholm. Vi åkte från Falun runt lunchtid, hämtade syster och man i Sala, vidare till Stockholm och Friends arena, där vi sammanstrålade med flera andra. Vi var totalt åtta personer som skulle se Bruce-konserten. Vi var där i god tid, men det gjorde ingenting, vi hann gå på restaurang och äta innan det skulle dra igång.
Det enda negativa med Friends arena är att det är himla långt att gå från parkeringar på flera kilometers avstånd. Parkeringarna runt arenan blir inte klara förrän 2015.
Publiken, hela 55.300 personer (utsålt) skulle också ut därifrån samtidigt strax efter 23 i natt och det tog tid. Det var som en värsta Vasaloppsstart, man kom ingenstans i början. Så det tog en timme drygt att komma till parkeringen.
Så tillbaka över Sala och hemma i Falun halv tre på natten. Klart värt det hela, men helt slut idag.
Konserten då, jo, många "highlights" och så mäktigt att se honom live. Många gamla hits. Vilken energi och kondition han har som river av en konsert i tre timmar, med fullt ös. Man fick nypa sig själv i armen för att förstå att man var där på riktigt och delade upplevelsen med femtiofem tusen andra.

På plats i Friends arena.

Vi och 55.300 andra personer.

Lite mat innan konserten drog igång.

The boss gör entré.

Energi och inlevelse.

En riktig höjdarkväll.

Så bra!

En ballad och publiken är med med ljusen i mobilerna.

2 kommentarer:

  1. Kolla in; ding59.blogspot.se

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj, förstår att ni fått mångdubbelt upp av er upplevelse. STORT GRATTIS och lycka till!!!!

      Radera