söndag 25 september 2016

Bilder från tävlingen

Mycket kärlek till den här hästen
Här kommer några bilder från gårdagen. Vi är faktiskt imponerade över vad Symphonie vuxit mentalt under det här året. Från att ha varit skärrad ute i nya miljöer så är han nu helt avslappnad. Kan stå mitt i en folksamling och bara njuta. Andra hästar och traktorer är inte heller farliga längre. Tror Alexandra har ingjutit mod och lugn i den här hästen. De har blivit ett superteam ihop. Han bryr sig inte heller om nya ridhus, domarbord osv. Utan allt har blivit väldigt okomplicerat med honom. Unga hästar behöver lugna ryttare. Efter att Alexandra fått utbilda i stort sett alla sina hästar genom åren, utom Ben Hur som vi köpte helt färdig som läromästare (15 år) så har hon fått jobba sig till den kunskapen. Och det kan kanske inte bara vara en slump att det går bra?
Nu tycker nog många att jag fått "hybris" då Jantelagen ligger som en blöt filt över ridsporten. Man ska absolut inte tro att man är något i den här sporten. Det finns många fler belackare än de som gläds åt dina framgångar. Vi (kollektivet i sporten) behöver verkligen jobba med kulturen och värdegrunden.
Men någon gång måste man få säga, även jag och även om det är min dotter, att jag tycker att man ska ha cred om man jobbar hårt och når framgångar. Så grattis till fina framgångar under tävlingsåret Alexandra och Symphonie. Så åt skogen med alla Jante-nissar och gläds åt andras framgångar. Ni blir alla lyckligare så.
Dags för framridning i Vansbro. Symphonie är lugnet själv.

Nöjd och glad efter ritten.

Det blev en tredjeplats både individuellt och med laget.

Prisutdelning i klassen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar