torsdag 1 maj 2014

1 maj välkommen

Snötäckt i morse
Jodå, vaknade till ett snötäckt Falun i morse. Hade som tur var tagit in blommorna som stod i krukor ute. De fick sova inne inatt. Varmt och skönt med 20 grader. Sen fick de komma ut vid lunch idag, när temperaturen var någorlunda i alla fall.
Själv begav jag mig till Sveden för att kicka igång två  nya projekt i klubben. Dels ett ungdomsprojekt där vi skolar in nya "chefsfunktionärer" i tävlingskommittén. Ett gäng vetgiriga tjejer var på plats. Så kul med ambitiösa ungdomar. Där är ridsporten en guldgruva för framtidens företag. Företagsamma, arbetsvilliga och kreativa personer. Så roligt att få ge dem råd på vägen och lotsa in i ansvarsposter.
Sen startade vi upp redaktionskommittén för den SM-tidning vi ska producera framöver. Även där ett gäng ungdomar, fulla av idéer och entusiasm. Så nu kör vi inför Hopp-SM på Lugnet 22 -29 juni.
Har ingen bild från dagen, men en från tisdagen då det var mediaträff med Dalarnas Ridsportförbund på Fornby. Där fanns ett antal klubbar representerade som fick affischer som de tog med sig hem.

Härligt att få hjälp med marknadsföringen av hopp-SM på Lugnet 22 - 29 juni 2014.

.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar