lördag 24 augusti 2013

12 timmar idag

På dressyrtävling
Idag hade jag klockan på ringning i svinottan. Var ute på Sveden före halv sju på morgonen. Ville att allt skulle flyta på i sekretariatet när tävlingen drog igång vid åtta. Visst, när ett nytt team tar vid, tar det någon timme, innan alla vet vad som ska göras. Största skräcken idag, var om lagklassen skulle funka i programmet och on-line. Tack gode gud, säger jag. Det fungerade prickfritt..... Det är åtskilliga timmar som lagts ner på detta, och då känns det så underbart när det funkar som det ska. Det var tio lag som det skulle hållas reda på med koefficienter och allt, men som sagt det gick klanderfritt.... Inga protester, inga frågor osv som det brukar vara på lagtävlingar, när ryttarnas nerver ligger utanpå.
12 timmar senare, kl 20.00 gick sista ekipaget i mål och vi kunde avsluta kvällen mysigt med en god ryttarmiddag ute på Sveden.
En härlig stämning med alla glada, positiva ungdomar från Sveden som jobbat i sekretariatet och visat att den unga generationen kan, vill och vågar. Detta har vi väntat på och i år blev det verklighet.
En tävlingsdag återstår. Klockan på ringning även imorgon. God natt!!!

Dressyrtävling dag 2.

Grattis Svärdsjö RK till seger i division II omg. 1 i tuff konkurrens.

Dukat upp för ryttarmiddag i cafeterian.

God mat från Hyttstugan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar