lördag 7 december 2013

Avslutning talangprojekt

Fina ungdomar
Idag hade vi avslutning på vårt talangprojekt i ridklubben. Ett projekt som gått ut på att stötta med träningar, rådgivning och föreläsningar.Vi har fått ekonomiskt stöd från Idrottslyftet.
Innan vår avslutning var det en clinic på Sveden med kände Eamon Hickey som tränade unghästar på plats, med inridning, lastning och så vidare. Inget jag såg mer än 10 minuter av innan slutet, men vad jag förstår så var det intressant. Träffade några i cafeterian som tyckte det varit bra.
Våra ungdomar i projektet fick redovisa och utvärdera sitt tävlingsår. Sen blev det ett obligatoriskt gruppfoto. Nu lägger vi detta projekt till handlingarna. Fina ungdomar har vi haft som deltagit. Lycka till nästa tävlingssäsong.
Det känns riktigt bra att få hjälpa till med grunden i tävlingskarriären. För det finns många saker man kan undvika. Sen måste ju alla göra sin egen resa, med allt vad det innebär. Tror mig ha en rätt bra bild av ridsporten nu. Och det finns mycket att undvika. Just därför var det väldigt roligt att diskutera med de ungdomar vi hade på plats idag. Kunna ge lite råd och inte minst råg i ryggen.
Just nu funderar jag på nästa projekt. Det får visa sig lite längre fram om, när och vad det blir!
Trevlig lördagkväll!
Efter avslutad clinic fick Eamon Hickey litet mat innan hemresa.

Louise Tysklind, Dalarnas Ridsportförbund, alltid lika entusiastisk vid distriktets arrangemang.

Våra fina ungdomar i klubben som vi hade avslutning med i vårt talangprojekt. Så roligt att följa deras utveckling. Lycka till alla!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar