lördag 9 juni 2012

Seger i Borlänge

Alexandra och Wille vann
Efter cirka en månads tävlingsuppehåll på grund av att Alexandra skulle göra klar sin examen med allt som hör därtill så har tävlandet med vår unghäst Welt Wunder fått stå tillbaka. Men idag var det dags igen och vi styrde mot Vassbo där Borlänge Ridklubb arrangerade utomhustävlingar. Vi var väl litet fundersamma på om han kommit av sig efter uppehållet. Men icke då. Det här var hans sjunde start någonsin och hans femte seger. De vann klassen som hade ca 30 startande. Roligt med hans tävlingspsyke och han blir bättre och bättre för varje gång vi är ut. Idag var han inte ens rädd på framridningen. Det brukar vara hans stora fasa när det är hästar överallt runt honom.
Nu blir det att börja träna för litet högre klasser till hösten.
Jag fick skynda mig och köra hem Alexandra (och Wille förstås) då hon och hela H&M-gänget skulle ut på kryssning på Runn. Så vi fick låna in Jessica B att ta emot priset på tävlingsplatsen. Det var bussigt.
Ett fint arrangemang på en mysig tävlingsplats. Trodde vi hade varit på i princip alla tävlingsplatser i Dalarna tidigare. Men här var det första gången.


På framridningen i Borlänge.

Checkar in på tävlingsplatsen utanför Vassbo.

Sedvanligt fix av ryttare.

Wille mumsar hö i transporten.

Då var de igång på framridningen.

Liten stilstudie.

Snart dags.

Och så var det klart. Vi klarade oss från regn.

Topp fyra i den 30 ekipage starka klassen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar